UNOHTUMATONTA OHJELMAA HÄIHIN - Taikuri, mentalisti ja koomikko

JOHANNES ESIINTYI HÄISSÄMME LÄHITAIKUUDEN JA LAVASHOWN MERKEISSÄ. JUHLAVÄKI VIIHTYI JA HÄMMÄTYKSELTÄ EI VÄLTYTTY! TAIKUUS JA MENTALISMI SOPI HÄÄPÄIVÄÄMME HYVIN JA TOI KAIVATTUA ERILAISUUTTA OHJELMAAN. JOHANNES HOITI KAIKEN AMMATTITAIDOLLA JA HÄNEN KANSSAAN OLI HELPPO ASIOIDA. ISO SUOSITUS ! :)
— Heidi Kallio, Morsian

Koominen taikuri- ja mentalistiesitykseni on naurattanut ja ällistyttänyt lukuisissa häissä sekä Satuhäät-ohjelman viimeisellä kaudella. Ohjelmistooni kuuluu kaikille yhteinen stand up -mentalismiesitys ja lähitaikuutta, jossa rantaudun juhlaväen joukkoon.

ohjelmaa juhliin koko hääväelle - STAND UP -MENTALISMI

Esiintyjänä olen stand up -koomikon, taikurin ja mentalistin yhdistelmä, eli esitän uskomatonta psykologista taikuutta huumorilla höystettynä. Modernit ajatustenluvulla ja mahdottomilla sattumilla leikittelevät temput ovat stand up -mentalismiesitykseni keskiössä. Esityksen huumori syntyy mm. avustajien tekemistä valinnoista. Onko avustaja varmasti tyytyväinen tekemäänsä päätökseen, vai haluaisiko sittenkin muuttaa vielä mieltänsä? Entä onko avustaja varma, että valinta pysyä päätöksessään on varmasti hänen omansa, eikä taikuri ole vaikuttanut siihen? Prosessin ääneen sanominen huvittaa yleisöä suuresti.

Kiitos vielä älyttömän mahtavasta esiintymisestä! Siitä riitti puhuttavaa vielä pitkälle iltaan ja moni miettikin jo erinäisiin tapahtumiin sun palkkaamista! Kovasti saatiin kehuja, kun oltiin otettu vähän uutta ja jännittävämpää ohjelmaa, ja kuulemma karismaattinen persoonas osu ja uppos!

Kaiken kaikkiaan ihan 10/10 meidän mielestä! KIITOS!
— Ada Helpiö, Morsian

Esitykseni viihdyttävyys ja huumori syntyy myös draaman kaaresta. Stand up -mentalismishowssa avustajat tekevät jatkuvasti päätöksiä ja vaikuttavat temppujen kulkuun. Avustajan tekemän arvaamattoman päätöksen jälkeen vaikuttaa hetken siltä, että koko temppu on mennyt pieleen. Veikkaan avustajan ajattelevan mielessään Ferraria, mutta hän onkin valinnut mopoauton. Vaikka esitys onkin joka kerta uniikki, ei mikään voi mennä pieleen. Saan shown aina luotsattua turvallisesti huimaan lopetukseensa. Esityksen päätteeksi avataan kirjekuori, joka on ollut kaikkien katseiden alla lavalla koskemattomana esityksen ajan. Kuoressa on lappu. Yleisö taputtaa villisti kun paljastan, että lapulle on kirjoitettu isoin kirjaimin ”mopoauto”. Taikuri onnistuikin, eikä mitään ole sovittu etukäteen.

Teksti jatkuu alempana!

taikuri ja mentalisti juhlaväen joukossa 

Lähitaikuudessa ihmeet tulevat lähelle, kun pistäydyn viihdyttämässä pienempiä seurueita henkilökohtaisella, napakalla esityksellä. Hämään juhlijoita esimerkiksi pelillä, jossa avustajan tulee seurata kahden pelikortin järjestystä kädellään. Vaihtelen kortteja keskenään, ja seurueen ällistykseksi pelin lopussa kortit ovat muuttuneet aivan eri korteiksi avustajan omissa käsissä. Peli onkin hämäystä, savuverho, jonka aikana taikuus tapahtui aivan nenän alla. Esiintymistyylini on herrasmiesmäinen, muttei vakava. Tavoitteeni on saada temput tapahtumaan miltei itsestään kevyen vitsailun ja jutustelun lomassa. Rento ja kohtelias tilassa kiertävä taikuri luo kutkuttavan ja taianomaisen tunnelman häihin.

Lähitaikuus sopii juhlien ohjelmassa lähes mihin tahansa väliin. Joissain häissä esitän lähitaikuutta aivan juhlien alussa, kun vieraat odottavat hääparia saapuvaksi paikalle. Usein taas pistäydyn viihdyttämässä vieraita kahvittelun aikana kakun leikkuun jälkeen. Toisaalta välillä esitän lähitaikuutta jatkoilla bändin soittojen välissä. Lähitaikuus joustaa hyvin muun ohjelman mukaan ja sopii siksi mihin tahansa osaan juhlia. Lähitaikuudelle ei tarvitse varata omaa aikaansa illan ohjelmasta.

Kysy tarjouspyyntö, se ei vie kuin hetken ja vastaan pyyntöihin nopeasti. Häistä on muodostunut vakituinen osa keikkakalenteriani.

KIITOS mahtavasta showsta ja esiintymisestä meidän häissä! Me ja vieraat oltiin ihan puulla päähän lyötyjä, huippua! Sinä teit meidän häistä ikimuistoiset.
— Tiina ja Risto-Pekka