MIELEENPAINUVAA OHJELMAA SYNTYMÄPÄIVILLE - Taikuutta ja stand up -mentalismia

Häkellyttäviä temppuja, hämmennystä ja hurmausta. Näistä aineksista oli Johanneksen huikea show tehty!
— Pirja Aarnio, Projektipäällikkö, Mainostoimisto Ilme

Taikuri ja stand up -mentalisti istuu synttäreille mainiosti. Esittämäni komediaan kallistuva mentalismi ja taikuus on naurattanut ja hämmästyttänyt lukuisilla 50 vuotisjuhlilla ja muilla juhlilla ja synttäreillä. Viihdytän juhlaväkeä usein aluksi lähitaikuudella ja kruunaan esiintymisen stand up -mentalismiesityksellä.

Sydämellinen kiitos vielä kerran mahtavasta show’stasi :) Se teki juhlistamme ikimuistoisen. Esityksesi toi aidosti hymyn vieraiden ja juhlaparin huulille, ja sait meidät kaikki vietyä taikuuden ihmeelliseen maailmaan. Emme voi muuta kuin lämpimästi kiittää sinua. 
— tupla 50-vuotis juhlapari Marko ja Nina
Kielitaitoinen Johannes on hätkäyttänyt meitä ajatustenluvullaan ja vilpittömällä hymyllään niin työpaikan tilaisuuksissa kuin vapaa-ajan juhlissamme; sulavasti luotsaten Johannes johdattaa aikuisetkin taikaan, jolle kerta toisensa jälkeen ei löydy selitystä!
— Päivi Puutio, Manager of Project Activies, TAKK

esiintyjä yleisön joukossa - kiertelevä taikuri

Lähitaikuudessa kiertelen seurueita läpi ja näytän temppuja, joihin kaikki pääsevät osallistumaan. Eräässä tempussa avustaja saa mielessään valita minkä tahansa pelikortin. Valinta on täysin vapaa, ja kaikkien suureksi hämmästykseksi paljastan ajatellun pelikortin olleen kaiken aikaa povitaskussani.

Usein aloitan ohjelman jo hiukan sen jälkeen kun vieraat saapuvat paikalle. Näytän ensin lähitaikuutta pienemmille seuruille, jolloin jokainen juhlavieras saa uskomattoman ensisysäyksen juhlatunnelmaan. Samalla ennestään tuntemattomat vieraat saavat puheenaiheen, jonka äärellä tutustua. Miten tuo temppu oikein tehtiin?

Lähitaikuus sopii juhliin hyvin myös myöhemmin, kun juhlat on jo potkaistu käyntiin ja ohjelmassa on enemmän tyhjää. Hyvä ajankohta on esimerkiksi ruokailun loppupuolella tai kahvittelun aikana.

Lähitaikuuden aikana ei haittaa, vaikka juhlissa tapahtuisi muutakin. Vieraat voivat rauhassa nauttia pöydän antimista ja tutustua juhlapaikkaan ja toisiinsa. Pistäydyn viihdyttämässä kutakin seuruetta, kun tilanne näyttää sopivalta. Lähitaikuus ei vaadi omaa sille varattua ajankohtaa aikataulusta, vaan joustaa muun ohjelman mukaan. Muiden esiintyjien ohjelman tai puheen ajaksi voin helposti keskeyttää kiertelyn.

Teksti jatkuu alempana!

Aivan upea, hyvin suunniteltu kokonaisuus, jota katsellessa ei aika tullut pitkäksi. Esitys oli vuorovaikutteinen ja huomioi yleisön hienosti. Taikuri-mentalisti Johannes on herrasmies, jonka kyvyt viihdyttivät ja hämmästyttivät hyvän maun rajoissa. Esitys jätti kaikille taikuuden ja mentalismin nälän. Skeptikkokin jäi miettimään aistien rajallisuutta.

Esitystä voi ilolla suositella monenlaisiin tilaisuuksiin.
— TERHI SIILI, TEHY

STAND UP -MENTALISMI - taikuri ja mentalisti koko yleisölle

Stand up -mentalismiesityksessä kokoan koko juhlaväen yhdessä nauttimaan taioista. Yhdistelen esityksessä mentalismin mieltä kutkuttavia temppuja stand up -koomikon komediaan. Saan kiinni katsojien ajatuksista, ja pystyn jo ennen esitystä ennustamaan tarkasti mitä päätöksiä avustajat tekevät. Esitys on kevytmielinen ja hauska, ja esitän jokaisen tempun pilke silmäkulmassa. Esiintyjänä luon tunnelman mystisestä olohuoneesta, jossa vieraat voivat rennosti nauttia hyvästä seurasta ja ihmeellisestä viihteestä.

Synttäreillä ohjelmanumero toimii myös erilaisena ja muistettavana synttärilahjana, johon synttärisankari voi halutessaan osallistua.

Johannes Malkamäki yhdistää esityksessään taitavasti huumorin ja mystiikan, jolla saa yleisön hämmentymään. Ihmetystä esityksestä riittää koko illan ajaksi. Sopii erinomaisesti puhuttelevaksi ohjelmanumeroksi erilaisiin tilaisuuksiin.
— MARJA-LEENA KOUKONEN, ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, OSUUSKAUPPA SUUR-SAVO

En esiinny lasten synttäreillä, mutta lasten läsnäolo ei haittaa. Esitys ei ole ronski. Lähitaikuudessa osallistan myös lapsia temppuihin.

Olen keikkaillut pienistä pihajuhlista aina monisatapäisiin syntymäpäiviin. Tämän sivun kansikuva on otettu syntymäpäiväjuhlilta Tampereen Komediateatterilta alkuvuodesta 2017. Urani ammattilaisena, täyspäiväisesti keikkailevana taikurina ja mentalistina lähti liikkeelle juuri syntymäpäivistä.

Kysy tarjouspyyntö, se ei vie kuin hetken ja vastaan pyyntöihin nopeasti.