taikuri juhliin - Ohjelmaa AIKUISTEN SYNTYMÄPÄIVILLE

 

 

Taikuri & Stand up mentalisti Johannes Malkamäki

Taikuri ja stand up -mentalisti istuu synttäreille mainiosti. Esittämäni komediaan kallistuva mentalismi ja taikuus on naurattanut ja hämmästyttänyt lukuisilla 50 vuotisjuhlilla ja muilla juhlilla ja synttäreillä. Viihdytän juhlaväkeä usein aluksi lähitaikuudella ja kruunaan esiintymisen stand up -mentalismiesityksellä. Otteita esityksestä on katsottavissa ylempää. Video on kuvattu yritysjuhlissa, mutta ohjelma on hyvin samankaltainen syntymäpäivilläkin.

Kielitaitoinen Johannes on hätkäyttänyt meitä ajatustenluvullaan ja vilpittömällä hymyllään niin työpaikan tilaisuuksissa kuin vapaa-ajan juhlissamme; sulavasti luotsaten Johannes johdattaa aikuisetkin taikaan, jolle kerta toisensa jälkeen ei löydy selitystä!
— Päivi Puutio, Manager of Project Activies, TAKK

esiintyjä yleisön joukossa - kiertelevä taikuri

Lähitaikuudessa kiertelen seurueita läpi ja näytän temppuja, joihin kaikki pääsevät osallistumaan. Eräässä tempussa avustaja saa mielessään valita minkä tahansa pelikortin. Valinta on täysin vapaa, ja kaikkien suureksi hämmästykseksi paljastan ajatellun pelikortin olleen kaiken aikaa povitaskussani.

Usein aloitan ohjelman jo hiukan sen jälkeen kun vieraat saapuvat paikalle. Näytän ensin lähitaikuutta pienemmille seuruille, jolloin jokainen juhlavieras saa uskomattoman ensisysäyksen juhlatunnelmaan. Samalla ennestään tuntemattomat vieraat saavat puheenaiheen, jonka äärellä tutustua. Miten tuo temppu oikein tehtiin?

Lähitaikuus sopii juhliin hyvin myös myöhemmin, kun juhlat on jo potkaistu käyntiin ja ohjelmassa on enemmän tyhjää. Hyvä ajankohta on esimerkiksi ruokailun loppupuolella tai kahvittelun aikana.

Lähitaikuuden aikana ei haittaa, vaikka juhlissa tapahtuisi muutakin. Vieraat voivat rauhassa nauttia pöydän antimista ja tutustua juhlapaikkaan ja toisiinsa. Pistäydyn viihdyttämässä kutakin seuruetta, kun tilanne näyttää sopivalta. Lähitaikuus ei vaadi omaa sille varattua ajankohtaa aikataulusta, vaan joustaa muun ohjelman mukaan. Muiden esiintyjien ohjelman tai puheen ajaksi voin helposti keskeyttää kiertelyn.

STAND UP -MENTALISMI - taikuri ja mentalisti koko yleisölle

Stand up -mentalismiesityksessä kokoan koko juhlaväen yhdessä nauttimaan taioista. Yhdistelen esityksessä mentalismin mieltä kutkuttavia temppuja stand up -koomikon komediaan. Saan kiinni katsojien ajatuksista, ja pystyn jo ennen esitystä ennustamaan tarkasti mitä päätöksiä avustajat tekevät. Esitys on kevytmielinen ja hauska, ja esitän jokaisen tempun pilke silmäkulmassa. Esiintyjänä luon tunnelman mystisestä olohuoneesta, jossa vieraat voivat rennosti nauttia hyvästä seurasta ja ihmeellisestä viihteestä.

Synttäreillä ohjelmanumero toimii myös erilaisena ja muistettavana synttärilahjana, johon synttärisankari voi halutessaan osallistua.

Johannes on saanut minut ja seurueeni useaan otteeseen häkeltymään taidokkaasti tehdyillä tempuillaan.

Suosittelen juhlaan kuin juhlaan jos mielenne halajaa jotain erilaista ja hienoa.
— Christopher Hokkanen, Trevolution Events

En esiinny lasten synttäreillä, mutta lasten läsnäolo ei haittaa. Esitys ei ole ronski. Lähitaikuudessa osallistan myös lapsia temppuihin.

Olen keikkaillut pienistä pihajuhlista aina monisatapäisiin syntymäpäiviin. Tämän sivun kansikuva on otettu syntymäpäiväjuhlilta Tampereen Komediateatterilta alkuvuodesta 2017. Urani ammattilaisena, täyspäiväisesti keikkailevana taikurina ja mentalistina lähti liikkeelle juuri syntymäpäivistä.

Kysy tarjouspyyntö, se ei vie kuin hetken ja vastaan pyyntöihin nopeasti.

 

MODERNI JA HAUSKA TAIKURI JUHLIIN. HELSINKI - TAMPERE - TURKU - JYVÄSKYLÄ - KUOPIO JA MUU SUOMI.