Kaipaatteko uusia tuulia asiakaspalveluun, kaupantekoon tai neuvotteluihin? Mentalistin neuvot onnistuneempiin neuvotteluihin -luennolla pureudutaan vuorovaikutukseen mentalistin näkökulmasta. Luennolla puretaan neuvottelutilanne osiin ja puhutaan seuraavista aiheista:

  • Miten jo ennen neuvottelua voi suggestoida toisen osapuolen oikeaan mielentilaan.

  • Millä pienillä mentalistin kikoilla voi nopeasti syventää luottamusta.

  • Kuinka hyödyntää kehonkieltä oikein ja esittää oma ehdotus tai pyyntö parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Miten jättää paras mahdollinen mielikuva kanssakäymisestä

Luennon avulla voi tehdä asiakaspalvelusta helpompaa ja luontevampaa ja saada uutta näkökulmaa kaupantekoon – tehtiin kauppaa sitten tuotteesta tai kotona huoneen siivouksesta.

Luento tarjoaa paljon konkreettisia neuvoja, joita voi suoraan soveltaa käytäntöön. Luentojen pohjana toimii mentalistin ammattitaidon lisäksi kova tiede. Luentojen väitteet perustellaan huolellisesti valituilla psykologian tutkimusartikkeleilla.

Luennon kesto on noin 1 tunti. 

Mukavan rento tapa käydä aiheet läpi, hauskan jämäkällä yhdistelmällä. Kävimmekin viikkopalaverissa eilen läpi, että mitä jäi arkeen jalostettavaksi. Kaikilla oli monta kolahdusta, joita aikoo hyödyntää ja muistaa eri tilanteissa. Kiitos!
— Pasi Kuhmonen, Asiakkuusjohtaja, Senior partner, Villivisio
Malkamäki on esitelmöidessään vahvasti läsnä ja näyttää käytännössä toteen asiat, mistä hän puhuu. Toimiva kokonaisuus, josta jää kuulijalle positiivinen ja ajatteleva mielentila.
— Heikki Pentti, Toimitusjohtaja, Smarter Surfaces Finland
Johannes avasi selkeillä ja konkreettisillä esimerkeillä mentalismin maailmaa. Voin lämpimästi suositella muillekin, meidän jengi oli todella innoissaan aiheesta ja mukaansatempaavista harjoituksista!
— Anna Lehtisalo, Toimitusjohtaja, Osakas, Villivisio