Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.
— Olli Lehtisalo, Myyntijohtaja, Osakas, Villivisio
Johanneksen show oli täydellinen onnistuminen pankin huippuopiskelijoille järjestämässä uraillassa. Opiskelijoiden palautteen perusteella mies ja show olivat rahoitustermein ilmaistuna ns. ”Strong Buy.
— Ville Tiainen, Analyst, Nordea Markets
Johannes definitely succeeded in giving us the magical evening we wanted for our company birthday celebration!

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company’s spirit and both astonished and entertained our guests! His ability to perform fluently both in Finnish and English depending on the language of his viewers was great for us.

We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any office party or celebration.
— MIKAEL LAUHARANTA, COO, SMARP OY
MENTALISMIA, MAGIIKKAA JA MIELIHYVÄÄ!

Huomion vangitsevaa, huokailuja aiheuttavaa ja ammattitaitoista viihdettä helposti lähestyttävältä Johannekselta. Arvostettavaa oli, kuinka taiteilija antoi aikaansa lähitaikuudellaan pöydissä vieraiden iholla varsinaisen koko yleisön shown lisäksi.
— Jyrki Rantala, Varatuomari, Pankinjohtaja
Johanneksen viimeistelty esiintyminen ja hiottu ammattitaito nauratti, ilahdutti ja viihdytti suuresti Satakunnan urheilugaalassa. Ohjelmanumerosi toimi erinomaisena juhlien tunnelmankohottajana!
— Jukka Pelkonen, Satakunnan urheilugaala
Taikuri, mentalisti ja juontaja Johannes Malkamäki räjäytti tunnelman kattoon Stadin soten Kohti Kalasatamaa Get together -juhlassa! Hämmentävää taikuruutta ja juuri sitä mentalismia, joka sai meistä monen hämmästymään ja hieraisemaan silmiään – miten tämä voi olla mahdollista. Voimme lämpimästi suositella, jos haluat jotain monipuolista, jotain erilaista.
— Lilli Väisänen, Johtava Ylihoitaja, Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala
Kiitos upeasta juonnosta ja showsta Kattoliiton 50-vuotisjuhlissa viime perjantaina! Sain kuulla illan aikana yksinomaan positiivista palautetta esityksestänne.

Näin jälkikäteen on helppo todeta valinta oikeaksi, mutta mietimme tilaisuutta suunnitellessamme pitkään myös jonkun stand-up –koomikon esitystä tai jopa juontoa. Halusimme tilaisuuteen kuitenkin jotain sellaista, mitä vieraat eivät ehkä aiemmin ole nähneet – ja tässä(kin) onnistuitte erinomaisesti. Sitä paitsi esiintymistapanne on tavallaan taikuuden ja stand-upin yhdistelmä positiivisessa mielessä.

Lähitaikuus oli siinä mielessä hyvä, että teknisesti orientoitunut ja skeptiseksi tiedetty juhlaväki pui näkemäänsä hyvin pitkään.
— Mikko Ahtola, Toimitusjohtaja, Varatuomari, Kattoliitto ry
Johanneksen esitykset toimivat fantastisena yleisömagneettina EnviroExpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Tulimme kolmen päivän aikana vakuuttuneeksi siitä, että Johanneksessa on oikeaa taikaa.
— Sakari Hietala, Toimitusjohtaja, Elker Oy
Malkamäki pysäytti messuilla potentiaaliset asiakkaamme niin huikealla
 mentalismilla, kuin myös loistavalla persoonallaan. Viihdyttävä ammattilainen, joka
 toi todellista lisäarvoa yrityksellemme. Erinomaista messumagiaa!
— Marius Silander, OKI Systems
Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä. Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!
— Ella Väyrynen, Tuote- ja markkinointitiimin päällikkö, Tevella
Kielitaitoinen Johannes on hätkäyttänyt meitä ajatustenluvullaan ja vilpittömällä hymyllään niin työpaikan tilaisuuksissa kuin vapaa-ajan juhlissamme; sulavasti luotsaten Johannes johdattaa aikuisetkin taikaan, jolle kerta toisensa jälkeen ei löydy selitystä!
— Päivi Puutio, Manager of Project Activies, TAKK
Hauskan rohkea ja itsevarma Johannes sai juhlakansan jakamattoman huomion, ja vangitsi tunnetusti mölyävän porukan yhdessä pähkäilemään taikuutta.
— Sari Suanto, Reka Kaapeli Oy
Aivan upea, hyvin suunniteltu kokonaisuus, jota katsellessa ei aika tullut pitkäksi. Esitys oli vuorovaikutteinen ja huomioi yleisön hienosti. Taikuri-mentalisti Johannes on herrasmies, jonka kyvyt viihdyttivät ja hämmästyttivät hyvän maun rajoissa. Esitys jätti kaikille taikuuden ja mentalismin nälän. Skeptikkokin jäi miettimään aistien rajallisuutta.

Esitystä voi ilolla suositella monenlaisiin tilaisuuksiin.
— Terhi Siili, Tehy
Nuori mutta iästään huolimatta varsin kokenut ja vakuuttava Johannes on saanut minut ja seurueeni useaan otteeseen häkeltymään taidokkaasti tehdyillä tempuillaan.

Suosittelen juhlaan kuin juhlaan jos mielenne halajaa jotain erilaista ja hienoa.
— Christopher Hokkanen, Trevolution Events
Johannes otti yleisönsä rennon luontevasti. Voin suositella häntä sydämellisesti.
— Anneli Jylhä, Diabetesyhdistys
Kiitos vielä älyttömän mahtavasta esiintymisestä! Siitä riitti puhuttavaa vielä pitkälle iltaan ja moni miettikin jo erinäisiin tapahtumiin sun palkkaamista!
Kovasti saatiin kehuja, kun oltiin otettu vähän uutta ja jännittävämpää ohjelmaa, ja kuulemma karismaattinen persoonas osu ja uppos (etenkin naisväkeen)!
Kaiken kaikkiaan ihan 10/10 meidän mielestä!

KIITOS!
— Ada Helpiö
Johannes esiintyi häissämme lähitaikuuden ja lavashown merkeissä. Juhlaväki viihtyi ja hämmätykseltä ei vältytty! Taikuus ja mentalismi sopi hääpäiväämme hyvin ja toi kaivattua erilaisuutta ohjelmaan. Johannes hoiti kaiken ammattitaidolla ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Iso suositus ! :)
— Heidi Kallio
Malkamäki on esitelmöidessään vahvasti läsnä ja näyttää käytännössä toteen asiat, mistä hän puhuu. Toimiva kokonaisuus, josta jää kuulijalle positiivinen ja ajatteleva mielentila.
— Heikki Pentti, Toimitusjohtaja, Smarter Surfaces Finland
Mukavan rento tapa käydä aiheet läpi, hauskan jämäkällä yhdistelmällä. Kävimmekin viikkopalaverissa eilen läpi, että mitä jäi arkeen jalostettavaksi. Kaikilla oli monta kolahdusta, joita aikoo hyödyntää ja muistaa eri tilanteissa. Kiitos!
— Pasi Kuhmonen, Asiakkuusjohtaja, Senior partner, Villivisio
Johannes avasi selkeillä ja konkreettisillä esimerkeillä mentalismin maailmaa. Voin lämpimästi suositella muillekin, meidän jengi oli todella innoissaan aiheesta ja mukaansatempaavista harjoituksista!
— Anna Lehtisalo, Toimitusjohtaja, Osakas, Villivisio
Sydämellinen kiitos vielä kerran mahtavasta show’stasi :) Se teki juhlistamme ikimuistoisen. Esityksesi toi aidosti hymyn vieraiden ja juhlaparin huulille, ja sait meidät kaikki vietyä taikuuden ihmeelliseen maailmaan. Emme voi muuta kuin lämpimästi kiittää sinua. 
— tupla 50-vuotis juhlapari Marko ja Nina
Häkellyttäviä temppuja, hämmennystä ja hurmausta. Näistä aineksista oli Johanneksen huikea show tehty!
— Pirja Aarnio, Projektipäällikkö, Mainostoimisto Ilme
Johannes Malkamäki’s show was absolutely outstanding and our international guests were very impressed. It was great that Johannes had incorporated so many different elements into one show and that guests could participate. I warmly recommend Johannes’ show to different company events!
— Kirsi Jokipakka, Head of International affairs, TAMK
Johannes Malkamäki yhdistää esityksessään taitavasti huumorin ja mystiikan, jolla saa yleisön hämmentymään. Ihmetystä esityksestä riittää koko illan ajaksi. Sopii erinomaisesti puhuttelevaksi ohjelmanumeroksi erilaisiin tilaisuuksiin.
— Marja-Leena Koukonen, Asiakkuuspäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo
Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokelalla illuusiolla pisteen i:n päälle. Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.
— Julius Haarla, Partner, Senior Sales Manager, Haarla Oy