JOHANNES MALKAMÄKI

+358 50 3536 012

JOHANNES@IHMETYS.COM

Johannes asuu Tampereella, mutta keikkailu onnistuu ympäri Suomen. Suurin osa keikoista on akselilla Tampere, Helsinki, Turku, Jyväskylä, Kuopio. 

 

OSK/ JOHANNES MALKAMÄEN tietosuojaseloste


Turvaamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti. Päivitämme tätä selostetta tarvittaessa.

1. Rekisterin pitäjä

Monialaosuuskunta Hetiavuks/ Johannes Malkamäki, Martinpolku 24 E 1, 41800 Korpilahti
p. 050 3536012, Tietosuojasta vastaa Johannes Malkamäki. 
Kyselyt tietosuojasta osoitteeseen johannes@ihmetys.com

2. Rekisterin tarkoitus

Kutsumme rekisteriä nimellä Ihmetys.com asiakasrekisteri. Rekisterin henkilötietoihin on pääsy vain osuuskunnan työntekijöillä . Tietoihin pääsy työntekijöiltä on sallittu vain siltä osin kuin se on osuuskunnan liiketoiminnan kannalta tarpeellista.

Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen OSK/ Johannes Malkamäen kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai osuuskunnan oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoimintannan edellytyksenä. Rekisterissä oleva voi koska tahansa pyytää oikaisemaan, korjaamaan, poistamaan tai saada nähdä mitä tietoja hänestä on tallennettu. Rekisteröidyllä on käytössä kaikki tietoturva-asetuksen mukaiset oikeudet.

Rekisterin tietoja käytetään seuraavasti:

- Asiakassuhteiden ylläpitoon
- Tilausten ja yhteydenottojen käsittelyyn
- Laskutukseen
- Asiakaspalveluun
- Tapahtumien järjestämiseen
- Yhtiön omaan markkinointiin
- Rekisterissä olevien oikeuksien toteuttamiseen

3. Mitä rekisteriin kerätään ja mistä tiedot saadaan?

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutustiedot sekä tarvittaessa lupa / kielto käyttää tietoja OSK/ Johannes Malkamäen markkinointiin ja viestintään. Tiedot ovat peräisin yhteydenotoista PP Ky:n nettisivuilta, tarjouspyynnöistä, tilauksista, asiakastapaamisista ja sopimuksista.

4. Tietojen luovuttaminen

Tietoja käsitellään vain OSK/ Johannes Malkamäen sisällä. Tietoja ei luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, EU:n ulkopuolelle eikä muutoinkaan ulkopuolisille.

5. Suojaus

Tietoja säilytetään huolellisesti palvelimella salasanan ja käyttäjätunnusten takana. Mikäli yritykseen tulee uusia työntekijöitä tai henkilöstövaihdoksia, myös salasanat uusitaan. 

6. Säilytysaika

Tietoja säilytetään asiakkaan luvalla niin kauan kuin asiakassuhde katsotaan olevan aktiivinen. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoja säilytetään maksimissaan 36 kk oikeutettuun etuun perustuen. Kirjapitolakien edellytys on, että tietoja tulee säilyttää 5 vuotta vahvistetusta tilinpäätöksestä. Tässä mielessä osaa tiedoista säilytetään näiden lakien ja asetusten mukaisesti.